6.000 famílies gironines et necessiten

El Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC) i la Fundació Banc dels Aliments organitzen una campanya de recollida d’aliments amb l’objectiu d’ ajudar a 6.000 famílies gironines necessitades, amb el suport de l’Associació de Veïns Güell-Davesa, el Girona Business Group (GBG), l’AJEG (Ass. de Joves Empresaris de Girona) i la Clínica Bofill.

El punt de recollida dels aliments és la seu de CINC Girona (c/Güell 58) on tots aquells que vulguin col•laborar poden donar productes alimentaris de primera necessitat com oli, sucre, llet, llegums o conserves de peix, fins el 4 de març de 2011.

Les Comarques Gironines han patit un increment del 44% de pobresa des de l’inici de la crisi econòmica al 2008, estretament vinculat a l’augment de l’atur. Al 2008 van ser 16.527 les persones que van rebre aliments del Banc a través de 119 entitats col•laboradores i al 2010 han estat un total de 25.000 persones les que han rebut aliments a través de 140 entitats, segons la Memòria 2010 publicada pel Banc dels Aliments.

CINC i el Banc dels Aliments s’uneixen en aquesta iniciativa per conscienciar a la societat i a les empreses gironines sobre la realitat en la que viuen 6.000 famílies i ajudar, entre tots, a fer més amena aquesta situació.

Més informació

CINC, Centro de negocios y Asesoría de empresas

Deja un comentario